Followers

Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Thursday, October 22, 2009

99 Hari Tanpa Nasi

Haluuu..da lama benau rasanya tak hapdet blog dietKU ini..bukan bz pun..cuma agak kiciwa sedikt ttg penurunan berat bdn ku ini..Jadi aku beralih arah skejap ke blog ku yg lagi satu "farra diaries"



Tapi tadi,kat dashboard gue terperasan blog kak ZEL ade wat 1 contest




Aku mmg teruja weyyy...siyes teruja..sbb aku kan da 3bulan tak mkn nasi..so aku excited sgt nk join kempen ni..


Sedikit INFO pasal CONTEST ni :


  • bermula pada 1 November 09 - 7 February 09 ( ni hrjd kak ZEL ni )

  • Syarat syarat yg kak ZEL tetapkan :

1- Sila ambil gambar berat & gambar diri sendiri pada 1 November. Ikut suka nak publish kat blog boleh.. takmo pun takpe..

2- Kemudian track berat & ukuran badan anda sendiri.. ikut laa bila2 suka.

3- Jika anda makan nasi dalam masa tersebut..



SILA RASA BERDOSA
PADA DIRI SENDIRI
.


4- Kalau boleh.. snap gambor nasi yg anda makan, dan publish dalam blog... geng-geng lain boleh bagi kritikan pedas supaya anda lebih rasa berdosa..

5- Hari ke 99... WAJIB snap gambor berat & gambor anda terkini..

6- Emelkan pada spiderx_woman79@yahoo.com gambar-gambar hari 1 dan hari 99 berserta dengan loss weight percentage.



Kira ni senang keje ler... kome catat sendiri-sendiri je..
Nak wat 2 kali timbang je pun boleh..
Nak timbang tiap2 hari pun boleh..
Yang penting ada berat hari pertama serta hari terakhir..




PEMENANG !!!!!

Anda akan diberikan


BAUCAR PERCUMA BERNILAI RM99.99


oleh BROOCHBIZZ..

6 comments:

Mia-Ina said...

wah..semangatnya fara...xpe..teruskan usaha

Farra Dhelina said...

hehe... wish me luck eyhhh :)

Zalina zainal said...

diet2 jugak dik...senaman kena buat...sayur2 nmpk sedap tp kalu bole jgn yg berminyak ..heheh..teruskan usaha kuat anda

Farra Dhelina said...

ok mama zalina..hihi doakan smoga adik bjaya yeee :) hermmm wlupun mmg sengit sgt contest ni..hrpn amat lah tipiss... :|

cinta juliet zainal abidin said...

weik..boleh join ke? ni baru start diet 1 nov pon...xtau ade contest. wahaha

Farra Dhelina said...

ha tu la..klu de blog kene rajin le bukak blog hihihi.. tak sure la da tutup ke blm..cuba tya puan penganjur yeh! good luck! ;)