Followers

Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Monday, November 2, 2009

1 Hari Dari 99 Hari Tanpa Nasi

Salam kepada puan penganjur & para peserta 99HTN ~ yeay! bermula sudah perjuangan beramai ramai utk tdk makan nasi hihi..so amcm peserta yang lain?ade yg dah tersasul ke mkn nasi??hihi..mcm aku alhmdlh..masih tegar lagi tak mkn nasi..dah nk dekat 4bulan dah aku tak makan makanan jht itew..haha ~ So ok lah.. dah tiba masa nya aku nak hapdet kan perjalanan aku utk 99HTN ~ so utk kak zel jom cekidauttt mine...

Utk pengetahuan uolls.. aku tidakk menggunakan sebarang produk diet @ pape pun ubt yg sewaktu dgn nya ye.. aku diet sendiri tauu.. so aku nk bagi kredit utk diri aku sendiri kayyy hihihi *****

Hari Pertama 99HTN

~ menu ~

Breakfast
  • roti wheatmeal
  • baked beans
Lunch
  • mee hoon sup bersama lada sulah
Supper
  • sup sayur mayur

* gambar menu tak dpt nk di amik sbb daku tinggal bersama MIL ~ nnti pelik pulak org tgok aku mkn asik nk bergmbar je hihi klu hari biasa kat ofc,mmg confirm blh amik!

Info DIRI : bernombor 5

aku @ 73.6 kg

ini lah berat aku ~ yg sgt beratt miahahaha

  • kak zel ku sayang.. berat n gambar ni di ambik masa hari jumaat yg lepas pada 30hb OCt sbb my digital scale mmg letak kat ofc
  • act saje je stnby gmbr diri & berat ni sbb kalo kalo tertinggal my gadget ni..last2 mmg betul tertinggal kat ofc ( ingtkan nk bwk blk rumah )..nsb baik ade gmbr spare so sy submit yang ini lah ye..
  • kak zelll..nanti bila dah terjah,jgn lupa tinggal kan jejak mu itew yer.. just nak pastikan yg akk dahh terjah..n jgn lupa bagi komen skit eyhh ;) (bukan ape,kekadang terlepas pandang lah entry akk ;p )
akhir kata dari aku ~ selamat berdiet utk semua peserta yea!!

4 comments:

adianiez AIDA said...

GOOD LUCK farra.
kalu tekad, sure bleh punyer.
malaysia boleh, kan?

ieda said...

salam cayunkkk fara ..

leh akak tanyer tak .. kat mana nak dpt digital scale cam kat atas tuh ...

leh share tak no tel ker .. add ker ..

anyway .. cayuk2 dik .. congrats utk 73kg tuh .. teruskan usaha mu ..

Farra Dhelina said...

hye aidaniez.. ~ ye malaysia boleh!! farra mmg bolehh!! hihi

salam kak ida.. sure boleh pya..saya beli ni kat ECONSAVE hihi harga dia sy tak bpe ingt.. cuba akk g sini eyh ;)

http://farrasdiet.blogspot.com/search/label/My%20Gadget

Mia-Ina said...

wah...selamat berjuang utk 99HTN fara..mia menyokong sangat2..hehe...mana tau timbul 1 perubahan..yela,kuat smgt betul fara x sentuh nasi selama 4 bulan..ups, akak mmg x bih..hehe