Followers

Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Monday, August 9, 2010

Tukar nama/tajuk

Wah semangat berkobar2 dgn blog diet skang ni.

Misi nya belum mula, tp mood nak bermekap2 kat blog ni, semakin menjadi2 hee..tgok saje lah cat baru ni..nampak matang gitew..tanda sudah sies utk berdiet! muahahaha

& terasa lak nak tuka title blog ni..

new title ni yang lama :-)

Rasa mcm nak tukar ke –>

Its All About My Diet 

mm ok tak???

Tajuk kecik tu..aku nak remain..sebab aku klu bab berdiet ni mmg terlalu obses koo..so tajuk kecik tu dah cun sgt utk aku ;-)

p/s :

  1. rasa mcm nak tempah watermark lak *wink wink*..
  2. ok, utk tajuk tu..aku nk fkr dulu..will udate later
  3. misi diet aku ni akn bermula 1ramadhan tau ;-p insyallah..mudah mudahan menjadi lah diet aku ni setelah sekian lama menternak lemakkkk huhu

*aku dah rasa mcm tgh ckp sensorang lak..hehehe..weiii mn sume orggg??? uwaaaaaa sape nk teman aku berdiet ni?? jom ar weiiii

3 comments:

[-suziey-] said...

caiyok2..hehe

yannalayola said...

nak jugak...nak jugak... sy pun baru wat entry pasal nak diet gak ramadhan ni... ada pun kawan...

noradzlina.kamdani said...

teruskan farra...u can do it.