Followers

Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Monday, November 9, 2009

9 Hari Dari 99 Hari Tanpa Nasi

Hari Kesembilan 99HTN

~ menu ~

Breakfast
  • Tosei Capati
pagi ni tah kenapa mcm takde selera je nk mkn.. mkn tosei ni pun aku dh rasa mcm telan kertas je.. sambil tekak aku berkata2.. aik ape benda yg lalu ni?? ah lantaks situ.. yee.. bfst tosei yeehh

Lunch
  • mee hoon soup
ha yg ni pun sama gak..hari mcm xde nfsu je nk mkn.. beli pun sedap dah turun ke kantin, so beli je lahh.. py alah susah nk mula kan mkn,mmg mc xde mood btul lah hari ni.. perubahan hormon hagaknya.. tapi bila dah mula mkn,not bad jgk mee hoon sup nih..bedal je lah lagi..

Hi-Tea
  • air milo & kuih vadei,masalodeh ( betul ke eja nih? ) ihikhik
tetiba rasa mcm nk mengunyah2 laks.. so ku rembat lah air milo & 2ketul kuih.

Supper
  • tak mkn pape pun..kenyang mkn kuih masa hi-tea tadi..

5 comments:

que_zul said...

hai..jalan2 kat blog awak....dh ada penurunan tk?...sy belum lg la....kdg2 naik la pulak...adeihhh...

Farra Dhelina said...

hye.. sy tak timbang lagi.. mmg tak suka timbang.. takut kecewa hihi nanti dh sebulan baru nak timbanggg ;)

que_zul said...

ooo..sy hari2 naik timbang2...kekekke..sepatutnyer tak leh...tp sy naik gak..tu yg bila naik, frust la pulak...

Farra Dhelina said...

yeke? klu suka timbng hari2.. jadikan je berat tu sbg guide u utk teruskan diet u.. mcm sy mmg tamaw timbang.. sbb tanak kecewa hihihi ;)

cinta juliet zainal abidin said...

weik..sedapnye capati..