Followers

Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Thursday, November 26, 2009

26 Hari Dari 99 Hari Tanpa Nasi

Hari KeduapuluhEnam 99HTN


~ menu ~
Breakfast
  • mee hoon singapore & epal

Lunch
  • sosej rebus

Hi-Tea
  • Epal & Kue Teow Gorengsengihnampakgigi
Pitcha Credit to Mr.GOogle

13 comments:

noradzlina.kamdani said...

wah farra, xmsm ke mkn epal hijau tu? tp akk rs demi khasiat ko mesti telan jek epal tu w/pun gigi akan terasa ngilu...

ieda said...

akak suka epal ijoo tuh .. ermm mee hun singapore punn selalu buat skrg nieh ..

sib baik anak2 suker ..

anaklaut said...

nak deit jugak la...

fasha comeback again said...

Blogwalking greetings from INDONESIA to your side of world! Take care!
FOLLOW my blog
FOLLOW my blog
FOLLOW my blog
okay ;)

eydatul said...

kak..cam lame je x update blog ni..nape?

Farra Dhelina said...

haha tgh tade mood la yunk.. 99htn tak lama lagi nk hbs dah..

come n share said...

wah..? benar nih diet betulan mbak? hebatttt...

Snowwhite Zone said...

pernah nak try diet tanpa nasi, but x sampai satu hari dah mrangkak cr ns..

Ruziawati Bukhari said...

selamat maju jaya.... saya pun sdg berdiet jugak.. hehe..

adlina naim said...

salam perkenalan...
im having a promo...i sure insyALLAH i can help u with weight loss and at the same time be healthy and happy..saving up to rm400...nak tak u achieve ur weight target less than 2 months???i noe the right solution without any side effect...

do visit my blog for more info...

http://balcknwihte.blogspot.com

mama zharfan said...

good luck with ur no-nasi diet...me pun nak diet jugak..:)

CT said...

akak pun diet gak tp dh amik nasi utk 4 hari dh tak amik...iskkk napelah amik tadi..lapoooooooooo hahaha

mrs.JamaL said...

wah nak ikut cara u diet la..ajar la kita