Followers

Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Tuesday, November 17, 2009

17 Hari Dari 99 Hari Tanpa Nasi

Hari Ketujuhbelas 99HTN


~ menu ~
Breakfast
  • Sup Sayur
pepagi buta dah merebus sayur.. ermm yummy!! love

Lunch
  • ikan ronggeng & sayur mayur


Supper
  • Hati Ayam Berlada

5 comments:

Mia-Ina said...

good..menu sihat today fara..hehe

noradzlina.kamdani said...

farra..keep up the gud menu...

Farra Dhelina said...

;) klu ade bahan yang dah tersedia,senang lah nak prepare kak.. sy ni stay dgn MIL, so pepaham ler.. kekadang tu,hari ni beli bahan,time nak masak,tup2 dah xdOkk hehe.. sO mkn je lah ape yang adOoo hehe

* ssh sbnrnya nak sedia kan mknan diet ni.. sbb kt tak mkn benda lain,so bila stok mkanan dah xde..poning denn

noradzlina.kamdani said...

understood...

SimplyLov3ly said...

best best..teruskan perjuangan..once dh dpt target ...sure rasa donia ini aku la yang punya ( based on my xperience la..heheh )